ERC proposa a l’equip de Govern crear una taula d’austeritat

El regidor d’ERC, Oriol López, va “exigir” al govern local la creació d’una taula amb representants dels partits polítics i dels agents socials

El regidor d'ERC, Oriol López, va proposar als presents, en el si del ple, la creació d'un pla d'austeritat. Segons López, aquest pla es desenvoluparia en una taula d'austeritat amb la participació de representants dels partits polítics i els agents socials. "Els objectius d'aquesta taula serien eliminar despeses, protegir les necessitats bàsiques de la societat i promoure la promoció econòmica", afegia López.

D'aquesta manera, ERC va anomenar algunes de les mesures concretes en les que caldria treballar, com ara la creació d'un fons extraordinari per a serveis socials, aturar el projecte del pla de les Pruneres, eliminar el cotxe oficial de l'alcalde, potenciar els mitjans electrònics i baixar partides com les de publicitat o protocol. En aquest sentit, Feliu Guillaumes (CiU), membre del govern, va destacar que "moltes de les coses que ens proposa ja s'han fet: amb la nova concessionària estalviem un terç del cost de telefonia, i l'Ajuntament no té dietes ni assessors, a excepció del pla estratègic".

 

Edicions locals