La FAV entrega prop de 1.400 signatures per demanar que el servei de pediatria continuï al CAP Plana Lledó

Segons l’agrupació d’associacions de veïns, ara fa unes setmanes “ens vam assabentar que el servei de pediatria del CAP de Plana Lledó es traslladaria al de Can Pantiquet”. Segons el president de la FAV, Carles P

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Mollet (FAVM), Carles Pérez, entregava ahir a l'Ajuntament prop de 1.400 signatures per demanar que el servei de pediatria continuï al CAP Plana Lledó. I és que, segons Pérez, "ara fa unes setmanes ens vam assabentar de que hi havia un projecte per traslladar el servei de pediatria del CAP Plana Lledó al de Can Pantiquet", i afegeix: "És un fet que no entenem, ja que la majoria d'infants estan al barri de Can Borrell i Plana Lledó". D'aquesta manera, la FAVM va entregar les signatures recollides en deu dies per demanar explicacions. Segons l'entitat, el CAP Plana Lledó té una millor accessibilitat, amb un aparcament, i a més està més a prop de les escoles.

 

Així mateix, el president de la FAVM explica que van comunicar a la regidora de Salut, Alícia Domínguez, aquesta proposta, però que encara no havien rebut cap resposta. Precisament, ahir a la tarda estava prevista una reunió del Consell de Salut.

 

Edicions locals