Jordi Pujol, convidat d’honor del sopar-tertúlia de la parròquia

El polític va realitzar una conferència entorn les idees, els valors i les actituds. Pujol confia en que el país sortirà de la crisi tot i ser “difícil”

Divendres tenia lloc al Centre Parroquial un nou sopar tertúlia. Aquest cop, però, amb l'assistència d'un convidat d'honor com és l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Soley. Els assistents a l'acte, a banda de gaudir d'un sopar i de bona companyia, també van poder assistir a una conferència que va oferir el polític, en el marc d'aquest sopar tertúlia amb el títol "El Nostre IVA (Idees, Valors i Actituds)". "Quan es diu que vinc a parlar de l'IVA la gent queda espantada perquè es pensa que parlaré sobre l'Impost del Valor Afegir... de pujar l'IVA diuen que vinc a parlar! I no, aquest IVA vol dir Idees, Valors i Actituds", explicava Jordi Pujol, i afegia: "Idees perquè partim de la base de que un país que no tingui les idees clares, idees del que ha de fer, del que pot fer i de com ho ha de fer, no anirà enlloc. Si no té valors sòlids i no té conviccions... els valors permeten que la gent agafi compromisos, i tampoc anirà enlloc, ni el país, ni una empresa, ni un club esportiu, ni la família, ni res. I la tercera cosa és Actituds, que vol dir tenir un projecte positiu i constructiu de gent que es vol sumar, de gent que mira cap endavant. Una actitud d'anar endavant i no simplement d'anar posant entrebancs a les coses, que té una actitud, que practica l'esport, que té exigència, voluntat... i sense aquestes actituds tampoc anem enlloc".

Així mateix, l'expresident Pujol es va mostrar optimista de cara a la crisi actual: "Per sortir de la crisi cal tenir idees i tenir valors, però bé, ja ens en sortirem. Ho presenten negre, i està difícil però ens en sortirem", assegura l'expresident de la Generalitat.

 

Edicions locals