Els infants, els grans protagonistes de la Festa del barri de Can Pantiquet

Animació infantil, un canó d’escuma i un berenar van ser les activitats estrella de les que van poder gaudir els més petits

Amb l'estiu arriben a la ciutat les festa de barri. En aquest sentit, dissabte el barri de Can Pantiquet celebrava la seva festa veïnal en la que els grans protagonistes van ser els més petits, els infants. Els encarregats d'encetar la festa d'enguany van ser el grup d'animació infantil "Jim i Sue", que van fer ballar els més petits de la casa amb les seves cançons i també als no tant petits, i un tallerista de globus, que va fer les delícies dels nens i nenes que van assistir a la festa. La tarda va continuar amb l'actuació del grup de ball modern "Day and night" i el lliurament dels premis del Concurs de dibuix infantil. Els premis es van repartir en dos categories: la primera d'infants de deu a dotze anys de la qual es va endur el primer premi Laura Gómez, el segon Lídia Montoya i el tercer Yaiza Calvo; i la segona de nens de 4 a 9 anys de la qual es va endur el primer premi María Utrilla, el segon, Lucia Utrilla i, el tercer, Aisha Vidal. Laura Montoya i Natalia Alazar es van endur el premi especial per ser les participants més menudes i Denis Sansegundo es va endur el premi especial al dibuix més original. La resta d'infants que van participar al concurs també es van endur un premi per la seva participació.

La festa va finalitzar amb la festa de l'escuma amb un canó que expulsava escuma de diferents colors i amb un berenar amb refrescos pels infants i pels més joves.

 

 

Edicions locals