Més de 200 veïns participen en el sopar popular de la Festa Revetlla del Comerç

Rambla Nova celebrava aquest cap de setmana la seva particular festa, amb música, sopar i una nova edició del mercat de l’euro

Com ja és tradicional per aquests darrers dies de primavera, Rambla Nova celebrava aquest cap de setmana la Festa Revetlla del Comerç. Un dels actes centrals de la festa va ser el sopar popular que va tenir lloc divendres a la nit. Així, més de 200 veïns de la zona es van reunir per compartir riures, una bona estona i, com no, un sopar. En acabar, els assistents a l'acte també van poder gaudir d'un ball amb música i orquestra en directe. "L'objectiu d'aquest sopar i de la festa en general és promoure la Rambla Nova de Mollet i, com no, també tots els seus veïns", explica Florenci Porta, tresorer de l'Associació de Veïns de Rambla Nova. "Aquest any hem notat un descens en el nombre d'assistents a la festa respecte edicions anteriors, la crisi s'ha fet notar entre els veïns. Paradoxalment, ha estat l'any que s'ha destinat un nombre més elevat de pressupost ja que aquest any l'Associació de Veïns de Rambla Nova ha funcionat molt bé", afegeix Florenci Porta.

En el marc de la celebració, dissabte es va celebrar una nova edició del Mercat de l'Euro, que va restar a la Rambla Nova durant tot el matí i la tarda de dissabte.

 

Edicions locals