Els Bombers realitzen una desena de sortides en la revetlla de Sant Joan

La majoria de les actuacions dels bombers estaven relacionades amb contenidors cremats. A més, ahir a la tarda, es va cremar mitja hectàrea de matolls al carrer Joan Ambròs i Lloreda

Revetlla tranquil·la i sense grans incidents a Mollet. Així es com va transcórrer la nit de Sant Joan a la ciutat. Tot i això, els Bombers van realitzar una desena de sortides. En aquest sentit, en total van cremar sis contenidors ubicats a l'avinguda del Parc, al carrer Francesc Ferrer i Guàrdia - en aquest cas també va quedar afectat un turisme -, avinguda Llibertat, carrer La Pau, carrer Sant Agustí i carrer Sant Francesc. Així mateix, durant la nit de dimecres els bombers també van haver d'actuar en un petit incendi al carrer Ferrocarril que va cremar deu metres quadrats de canya.

D'altra banda, l'actuació més important es va produir ahir a la tarda al carrer Joan Ambròs i Lloreda, on es va cremar mitja hectàrea de matolls. Segons fons dels Bombers, fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions terrestres i un helicòpter. Tot i això, l'aparell aeri no va haver d'actuar durant gaire estona.

 

 

Edicions locals