La música tradicional arriba al Jardinet amb Amansalva

El quartet portarà fins a aquest espai peces tradicionals d’arreu del Mediterrani. Dissabte serà el torn de les arts escèniques amb la companyia Projecte Margot

Els guanyadors de la segona edició del Concurs de Maquetes Sons de la Mediterrània portaran la música tradicional fins al Jardinet. I és que Amansalva és el convidat d'aquesta nit del cicle Divendres al Jardinet (22 hores), on oferiran als assistents un pessic del seu repertori format, en gran part, per peces tradicionals d'arreu del Mediterrani: des de Catalunya, passant pel País Valencià, les Illes Balears i el sud de la Península. D'aquesta manera, el quartet pretén fer de les músiques tradicionals una reelaboració i, des d'una perspectiva actual, apostar per les noves sonoritats. El preu de l'entrada és de quatre euros.

Una mica de cabaret literari

El dissabte, en el torn de les arts escèniques, el Jardinet acollirà l'actuació de Projecte Margot amb Cabaret Literari. En aquest sentit, l'obra transcorre en un cafè de Lisboa de la primera meitat del segle XX on les obres de Pessoa, Borges, Cortázar, Alessandro Baricco, Miguel Ángel Asturias i Haruki Murakami prenen vida en una lectura dramatitzada de la mà dels actors d'aquesta obra que compta amb sis personatges. El preu de l'entrada és de quatre euros.

 

 

Edicions locals