Sisena posició per al Benjamí A del CF Mollet UE

L’equip patrocinat per ‘Mollet a mà’ ha tornat a realitzar una bona temporada. I és que el Benjamí A del Mollet ha aconseguit un total de 59 punts i una merescuda sisena plaça

El Benjamí A del CF Mollet UE, equip patrocinat per Mollet a mà, ha estat una de les sorpreses agradables d'aquesta temporada. En una categoria amb equips de la talla com el Barça o l'Espanyol, el club blanc-i-vermell ha finalitzat la lliga en sisena posició, amb un total de 50 punts i només per sota d'equips com l'Espanyol RCD, el FC Barcelona o el Gramanet UD. D'aquesta manera, Marc Fortuny, que ha entrenat a l'equip durant aquesta temporada, destaca la gran temporada que han fet els jugadors: "El nostre objectiu a l'inici de temporada no era acabar tan amunt, però a mesura que avançava la competició ens hem anat adonant que era possible estar entre els primers classificats i al final ho hem aconseguit". En aquest sentit, Fortuny destaca alguns dels millors moments de l'equip: "Hem viscut grans moments aquest any, però si tinc que destacar algun em quedo amb la victòria a casa davant l'Espanyol, l'actual campió de la categoria. Pocs confiaven en que guanyaríem, però nosaltres teníem molta fe en nosaltres i vam fer un dels millor partits que recordo".

Malgrat l'excel·lent classificació aconseguida, Marc Fortuny no seguirà sent l'entrenador, sinó que ara assumirà el rol de coordinador de l'equip. Així doncs, el seu ajudant fins ara, David Raspall, serà el màxim responsable de la parcel·la esportiva. Cal destacar que la totalitat de la plantilla que aquesta temporada ha jugat a l'equip benjamí ja no ho farà el proper curs, ja que els jugadors ja tenen un any més i donaran el salt al futbol onze. El club ha fet una esforç econòmic i l'equip comptarà l'any vinent amb quatre o cinc nous jugadors de gran qualitat que intentaran ajudar a repetir, com a mínim, la temporada d'enguany. El nou coordinador de l'equip explica les virtuts del seu successor a la banqueta: "En David és un noi amb molts coneixements futbolístics, respectuós amb el rival, que coneix a la perfecció com funciona el club i que segur que sap treure el millor de cada jugador. Estic convençut que farà un gran treball com a entrenador del benjamí A".

 

 

 

Edicions locals