El Mercat Vell acollirà el primer Open de billar americà de la ciutat

L’organització preveu la participació de més d’un centenar de persones en aquest torneig, que té per objectiu difondre el billar per tots els racons de la ciutat

D'aquí a tres setmanes el Mercat Vell acollirà el primer Open de billar americà que es celebra a la ciutat (16-18 juliol). Amb l'objectiu de promoure el popular joc, l'organització calcula que més d'un centenar de persones competiran durant tres dies per quedar entre els vuit primers classificats. A més, els beneficis obtinguts es destinaran a promocionar la Lliga de Billar Americà de la ciutat, organitzada per cinc equips: Pull and Bear, Endroit, La Bolera, La Pera i el Bar Cristóbal. Un dels organitzadors de l'Open, Gerard Fernández, explica l'objectiu del torneig: "El que nosaltres volem és promoure el billar a la ciutat. Com és la primera vegada que es celebra estem a la expectativa, però si té èxit pot ser que l'any vinent el tornem a fer. A Mollet cada vegada es practica més billar i esperem que l'Open tingui una bona acollida".

El format de competició serà de 32 quadrants amb doble cau europeu i la final es resoldrà a vuit. De moment les inscripcions continuen obertes i només cal abonar 20 euros al local molletà l'Endroit per poder participar. En aquest sentit, Fernàndez anima "a tots els seguidors d'aquest joc a que s'apuntin. De bon segur que s'ho passaran bé i, a més, tenim uns premis força interessant pels guanyadors". Així, els vuit primers classificats tindran un premi en metàl·lic - d'entre 400 i 50 euros - i, a més, es sortejarà un talc volat Buffalo Revolution valorat en 200 euros entre tots els participants.

 

 

Edicions locals