L’Esplai Tuareg es prepara per als campaments d’estiu

L’esplai mostra els seus materials i obre les inscripcions per als campaments d’aquest estiu. Les persones interessades es poden inscriure fins a finals de juliol

Tot aquell que dissabte va decidir passejar-se per la plaça Pau Casals segurament es va dur una sorpresa. I és que durant tot el dia l'esplai Tuareg hi va instal·lar les seves tendes de campanya. "L'objectiu d'aquest acte és donar a conèixer els campaments d'estiu al poble i mostrar els materials i les instal·lacions de les que disposem", explica Marta Noró, una de les monitores de l'esplai. "Als campaments sobretot desenvoluparem activitats de contacte amb la natura i que facin als nens gaudir de l'espai. També farem alguna activitat de manualitats però, especialment, desenvoluparem activitats molt dinàmiques", assegura Joan Figueroa, un altre dels monitors de l'esplai.


Així, les persones que es van trobar amb aquestes instal·lacions va poder inscriure's per als campaments d'estiu de l'esplai Tuareg que restaran obertes els divendres i dissabtes de 18 a 20 hores fins al 24 de juliol al centre cívic l'Era. "De moment només s'han apuntat els nens de l'esplai que es passaran a veure'ns per la tarda però esperem que al llarg del dia i, sobretot, de cara a la tarda la cosa s'animi molt més i que la gent s'interessi pels campaments i per inscriure's", afegeix Marta Noró.

 

 

Edicions locals