Més de 375 persones assisteixen al sopar popular del barri de l’Estació del Nord

L’acte es troba dins del marc de celebració de les festes del barri. “Ja fa anys que celebrem aquesta festa i la gent està molt satisfeta amb la convivència del barri”, explica la presidenta de l’associaci&oacu

El barri de l'Estació del Nord es sumava dissabte al marc de celebració de les festes dels diferents barris de la ciutat. "Ja fa anys que celebrem aquesta festa i la gent està molt satisfeta amb la convivència del barri", explica la presidenta de l'Associació de Veïns del barri d'Estació del Nord, Pilar Hernández. "Fa poc que es va realitzar un canvi de president i es va formar una nova junta dins de l'associació de veïns, tot i això, tothom es troba molt content i molt satisfet de la feina feta. La gent es troba integrada al barri i sempre es suma a totes les festes i celebracions però ens agradaria que també s'apuntessin a l'associació per fer més pinya", afegeix Pilar Hernández.

En aquest sentit, la sardinada i la festa de l'escuma, on van participar una vuitantena d'infants, van ser les protagonistes de la diada de dissabte. La festa va finalitzar amb un sopar popular a les pistes de l'escola Sant Jordi on van assistir més de 375 persones que van poder gaudir d'una botifarrada. A banda del sopar popular, els assistents a l'acte també van poder gaudir d'un ball amb música en directe de la mà de Ruben.

 

 

 

Edicions locals