L’accés a la passarel·la de vianants entre Mollet i Martorelles, tallat fins al mes de setembre

El motiu: les obres de construcció de la Línia d’Alta Velocitat que Adif està desenvolupant al tram de Mollet, en les quals és necessari desmuntar aquesta infraestructura

A partir d'aquest dilluns, l'accés a la passarel·la de vianants que uneix les poblacions de Mollet del Vallès i Martorelles romandrà tancat. El motiu: les obres de construcció de la Línia d'Alta Velocitat que Adif està desenvolupant al tram de Mollet, en les quals és necessari desmuntar aquesta infraestructura. D'aquesta manera, mentre durin les obres - que probablement estiguin enllestides al mes de setembre - els vianants disposaran d'un servei gratuït de bus, entre les 7.30 i les 19.30 hores amb sortides cada 20 minuts.

El bus només funcionarà de dilluns a divendres. En aquest sentit, per al trajecte Mollet-Martorelles, l'itinerari s'iniciarà al carrer de la Indústria, al costat de l'Estació Mollet-Sant Fost i acabarà al carrer de la Verneda, a Martorelles, amb parada al costat d'on ara es troba l'extrem de la passarel·la. D'allà, el bus tornarà a iniciar el trajecte en direcció a Mollet.

 

Edicions locals