El Club Billar estrena seu al pavelló de Riera Seca

L’Ajuntament ha cedit un local a l’associació, perquè aquests puguin continuar amb la seva activitat esportiva. D’aquesta manera, el club molletà millora les seves instal·lacions. Ara l’entitat busca cap

El Club Billar Mollet compta des de fa pocs dies amb un nou espai on poder practicar billar. La nova seu, situada al pavelló de Riera Seca, comporta una millora de les instal·lacions que tenia el club. "Fins ara estàvem de lloguer en un espai privat, però el propietari no volia revalidar el contracte", apunta Pere Feliu, president del club, que destaca que "els diners que invertíem en el lloguer ara els podrem utilitzar per promocionar el billar i organitzar més campionats i cursets". Ara, el Club Billar Mollet compta amb una seu més moderna a prop de les antigues instal·lacions, amb terra sintètic i climatització. Tot i això, el nou espai només compta amb dos taules de billar en comptes de les quatre que tenia antigament el club. D'aquesta manera el Club Billar Mollet podrà continuar amb la seva activitat. Segons el president de l'entitat actualment hi ha una cinquantena de socis, dels quals la meitat estan federats i competeixen a les lligues oficials, tot i que la intenció del club és "continuar augmentant el nombre de jugadors i engrescar als més joves". De fet, l'entitat molletana, que d'aquí a poc temps celebrarà el seu 50è aniversari, es va fer la passada temporada amb el Campionat i Subcam-pionat català. Dissabte, comencen una nova lliga.


La nova zona dedicada al billar s'ha pogut realitzar gràcies al Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local i ha tingut un pressupost de 58.900 euros. Aquesta remodelació dels espais del pavelló, però, també ha comportat el canvi de les instal·lacions de bar, que ara està situat just a sota d'una de les torres d'oficina de l'equipament esportiu.

 

Edicions locals