Gallecs acollirà la primera trobada de la Xarxa Catalana de Graners

A més, l’espai rural també acollirà la Fira de la biodiversitat agrícola. El punt de trobada d’aquesta jornada serà diumenge a la plaça de l’església de l’espai rural on s’hi t

 

Aquest diumenge, l’espai rural de Gallecs acollirà la Fira de la biodiversitat agrícola. Així, la plaça de l’església esdevindrà la seu de tots els actes que giren entorn aquesta activitat. A banda de la fira, també tindrà lloc la primera trobada de la Xarxa Catalana de Graners. Així, el tret de sortida de la jornada es donarà a les 10.30 hores amb la inauguració de la primera Fira de Llavors i la presentació de la Xarxa Catalana de Graners amb els seus espais permanents, a banda del mercat de varietats locals i tradicionals d’aquells productors vinculats a aquesta nova xarxa. Més tard, a les 11 hores tindrà lloc el taller Com guardar les nostres pròpies llavors  que tindrà lloc a l’espai Aprèn. Més tard, a les 14 hores, a l’espai Tasta’m  tindrà lloc un dinar amb productes de la temporada a càrrec de Pep Salsetes i de Marina Duñach que té com a objectiu fer conèixer les varietats locals de tomàquets, enciams, cogombres, etc. El dinar té un preu de vuit euros.

 

Per la tarda arribarà el torn dels més petits amb l’espectable infantil de titelles Ai la Farina! que anirà a càrrec de Pengim Penjam i tindrà lloc al raconet Passa-t’ho bé a les 17 hores. A les 18 hores es posarà el punt i final a aquesta fira amb l’actuació de fi de festa a càrrec del grup Rumba Caracola.

Edicions locals