Un documental sobre Jordi Solé Tura enceta la 8a Quinzena de la Solidaritat

Va inaugurar-se també amb  la conferència “Refugiats i desplaçats: històries per les que val la pena lluitar” a càrrec de Victòria Camps

Dimecres es donava el tret de sortida a la vuitena edició de la Quinzena de la Solidaritat. Enguany, la celebració ve carregada d'un seguit d'actes organitzats per les diferents entitats solidàries de la ciutat i per l'Ajuntament de Mollet. Així, dimecres tenia lloc la inauguració d'aquesta vuitena edició amb la conferència "Refugiats i desplaçats: històries per les que val la pena lluitar" a càrrec de Victòria Camps, presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, i amb un documental en memòria del difunt Jordi Solé Tura realitzat per Albert Solé. Per la seva banda, la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, Victòria Camps, també destacava la importància de ser solidari: "En un món imperfecte, justícia i solidaritat s'han de complementar".


La Quinzena de la Solidaritat s'estructura en tres diferents eixos temàtics. Per una banda, la Gran Festa de la Solidaritat, que tindrà lloc dissabte a les 18.30 hores a la plaça Prat de la Riba, en la que han col·laborat diverses entitats de la ciutat. D'altra banda, hi ha les diferents activitats que han estat organitzades per les entitats solidàries de la ciutat, com és el cas de la Festa de la No Violència a càrrec de l'entitat Amalgama i Mollet solidària amb el terratrèmol de Xile a càrrec de l'entitat Brisa de los Andes. Finalment, les diferents xerrades i exposicions acaben de conformar aquesta gran festa de la solidaritat. Per la seva banda, el regidor de Solidaritat de l'Ajuntament de Mollet, Antonio Felices, assegurava que "el que es busca amb aquesta festa és sobretot sensibilitzar a la ciutadania respecte a la solidaritat i la cooperació"

 

 

Edicions locals