El Tribunal Català de l'Esport falla a favor de l'UE Vic

El club molletà es quedarà un any més a Territorial Preferent

El Tribunal Català de l'Esport (TCE), juntament amb la Federació Catalana de l'Esport, ha acordat desestimar el recurs interposat pel FC Mollet UE el passat mes de juliol, avalant així, la fusió entre els clubs Aiguafreda i UE Vic. El club molletà va interposar aquest recurs ja que considera que amb aquesta fusió s'està realitzant la compra d'una plaça a la primera Catalana. El FC Mollet UE s'ha mostrat indignat amb la decisió del Tribunal Català de l'Esport ja que considera que "només s'ajusta a la primera demanda feta pel club, que considerava que el havíem de disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana contra la U At. Horta perquè l'Aiguafreda havia renunciat a l'ascens.

 

Per tant, el TCE no vol anar més enllà sobre les irregularitats denunciades pel nostre club aquest estiu com la denuncia que el UE Vic no està registrat a la Federació Catalana de Futbol i, ara per ara, està disputant partits de la Primera Catalana". D'altra banda, el club molletà també afirma que aquesta resolució "deixa oberta la porta a futures compres d'entitats esportives en detriment de la competició esportiva i de la competició esportiva.


Per la seva banda, el club desestima la possibilitat d'apel·lar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya atesa la "lentitud de la justícia ordinària". És per això que aquesta temporada el FC Mollet UE continuarà disputant partits a la Territorial Preferent I i agraeix el suport demostrat per altres clubs.

 

Edicions locals