Sis treballs opten al Premi Jordi Solé Tura

Tot i que s’han presentat un total de vuit treballs, només sis opten al premi. El veredicte del jurat es farà públic al mes de novembre

Sis dels vuit treballs presentats al Premi Jordi Solé Tura opten al guardó promogut pel Centre d'Estudis per a la Democràcia (els dos restants va entrar fora de termini). En aquest sentit, els treballs presentats han arribat des de diversos punts com la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra,la Universidad Autónoma de Madrid, la Universidad de Granada o la Facultad Latinoame-ricana de Ciencias Socia-les (Argentina). D'aques-ta manera, des de l'inici del guardó ara fa tres anys, ja s'han presentat gairebé una trentena de tesis doctorals.

El certamen, que es realitza en homenatge al polític molletà, està convocat pel Centre d'Estudis Jordi Solé Tura per a la Democràcia i està adreçat a joves investigadors universitaris amb l'objectiu de promoure la recerca dins dels àmbits del Dret Públic i la Ciència Política. La dotació econòmica del premi és de 6.000 euros.

 

Edicions locals