L’alcalde de Mollet rep al Club Escacs Mollet

Entre els èxits més destacats, el club molletà ha batut un nou rècord de participació en la lliga d’escacs escolar i ha aconseguit l’ascens de categoria de l’equip D. En el plànol individual dest

L'alcalde Josep Monràs rebia divendres als membres del Club Escacs Mollet, que enguany han quallat una de les temporades més brillants de la història del club. Un dels èxits més destacats ha estat el rècord de participació en la lliga escolar amb 256 jugadors. En l'apartat individual sobresurt el jove Jordi Bals, un jugador de només 16 anys que enguany ha estat campió de Catalunya sub 16, ha quedat tercer en el campionat d'Espanya i ha assolit el tercer lloc en el campionat de Catalunya per equips. A més, Pere Garriga ha estat campió en 1r taulell en el campionat de Catalunya sub 12 i Javier Amores i Cristian Fernández han aconseguit classificar-se per disputar el Campionat d'Espanya en la categoria sub 16.

 

En aquest sentit, el president del Club Escacs Mollet, Paco Fernández, feia una valoració molt positiva de la temporada dels més joves: "Ha estat un any molt bo. El que nosaltres ens interessa és la projecció de la nostra escola perquè són el futur del club. I en aquest sentit estem molt orgullosos de la nostra pedrera, de la que cada any surten més i millors jugadors" i afegia: "El nostre repte pels propers anys es mantenir el que tenim a l'escola, créixer en número d'alumnes i continuar sent un club d'escacs referent a Catalunya". D'aquesta manera, l'alcalde va assegurar que "esperem que el Club d'Escacs Mollet continuï creixent amb l'ajuda dels més joves i que d'aquí a uns mesos ens podem tornar a reunir per celebrar nous èxits. Des de l'Ajuntament intentarem contribuir en la mesura que pugem a què això sigui possible". L'acte va concloure amb l'entrega a l'alcalde d'una placa i uns llibres d'escacs de la mà del president del club.

 

Edicions locals