El concert de Minimal 21 tanca un nou cicle de Divendres al Jardinet

De cara a l’any que ve, els organitzadors es plantegen obrir el recinte durant més dies en els mesos de primavera i estiu

El grup de pop-electrònic Minimal 21 era l'encarregat de tancar aquest divendres el cicle dels Divendres al Jardinet. Aquesta formació amb cinc anys de trajectòria en el món musical va aprofitar l'ocasió per presentar el seu darrer disc "L'habitació del fon"s. I és que el grup de Núria Tamayo, Sergi Venteo i Oriol Codina es va proclamar guanyador de la darrera edició del premi Èxit i va arribar a la final del conegut premi Sona 9 que organitza el grup Enderrock. Així divendres els assistents al concert van poder de les melodies ballables d'aquest grup català de pop-electrònic combinades amb ritmes més suaus. A banda de les cançons del seu darrer disc, el públic del Jardinet també va poder gaudir de cançons tan especials com "Bruixeta" que han acompanyat al grup des de fa temps al llarg de les seves actuacions i que van fer les delícies de tots els espectadors.

 

D'altra banda, el cicle d'enguany ha culminat amb un total de 700 entrades venudes, 24 de les quals han estat abonaments. Des de l'organització se'n fa una valoració molt positiva: "Estem molt contents, ja és el tercer any que realitzem aquests cicles amb la novetat de que aquest any hem incorporats els dissabtes de teatre que han donat com a resultat deu dies de cicle. Aquest any hem tingut una mica menys de gent però també cal tenir en compte que el temps no ens ha acompanyat gaire, tot i això ho valorem molt positivament. Ara estem amb més força que mai i pensant ja en el quart cicle", explica Oriol López, un dels organitzadors. I és que de cara a l'any vinent es planteja ampliar les nits en les que el públic pugui gaudir d'aquest espai: "De cara a l'any vinent ens plantegem obrir més dies durant l'estiu. Ens plantegem obrir el Jardinet a principis de primavera, a l'abril, i fins l'octubre de forma general com si es tractés d'un bar, però encara està tot per concretar", afegeix Oriol López.

 

Edicions locals