Les JSC fan balanç de les polítiques joves del govern municipal

Tot i que alguns projectes han quedat afectats per la retallada pressupostaria, les JSC de Mollet fan un balanç positiu de la situació i destaquen els programes en habitatge, tecnologies i oci

A un any de les eleccions municipals, la secció local de les Joventuts Socialistes de Catalunya feien balanç ahir a la tarda de les polítiques joves que ha engegat el govern municipal en els darrers anys. En aquest sentit, les JSC fan un balanç positiu de la situació tot i que alguns projectes han quedat afectats per la retallada pressupostaria, com ara la construcció d'un espai polivalent a la Pedra Salvadora, un espai per activitats relacionades amb l'oci. "El projecte ha quedat aparcat per falta de pressupost però es portarà a terme tan aviat com sigui possible", apuntava el regidor de Joventut, Dani Novo.

 

I és que les JSC van destacar, durant la seva intervenció, tot un seguit de programes relacionats amb l'habitatge, les tecnologies i l'oci. Així, Dionisio va explicar que el 40% de les consultes que es realitzen a l'Oficina Local d'Habitatge estan fetes per joves, mentre que el regidor Sergio Garcia va destacar la nova connexió wi-fi que tindrà la ciutat perquè tothom pugui accedir a la informació. Finalment, en temes d'oci, Novo va explicar que "a l'Ajuntament ens toca fer una part d'aquest oci, un oci que fomenti uns valors, però també hi ha una part que ha d'anar a càrrec de la iniciativa privada".

 

Així, la secció local de les JSC va néixer al 2006 amb l'objectiu de donar "una visió jove al PSC", apunta la regidora Mireia Dionisio. Una secció que ha anat creixent i que ara compta amb deu militants.

 

Edicions locals