Can Borrell recull 1.583 euros per a l’Associació Alb-Bosc

La celebració es va dur a terme gràcies a la col·laboració dels comerços de la zona i a l’Associació de Veïns de Can Borrell. Els diners aniran destinats a projectes de l’entitat molletana

La solidaritat va ser la gran protagonista del cap de setmana al barri de Can Borrell. I és que dissabte es celebrava la Festa de la Solidaritat amb una rifa per recaptar fons per a l'Associació Alb-Bosc. Així, es van organitzar una sèrie d'actes amb la intenció d'atreure el màxim públic. Finalment, es va aconseguir una recaptació de 1.583 euros que dimarts s'entregava a l'Associació Alb-Bosc. A part dels diners recaptats durant la jornada, els organitzadors també van entregar dimarts a la Fundació Alb-bosc el premi de la rifa, basat en productes de perruqueria i roba, ja que el número que va sortir no s'havia venut.

"La idea d'organitzar aquest acte va sorgir des d'alguns comerços del barri, mica en mica es van anar afegint més comerços i també es va demanar el recolzament de l'Associació de Veïns per tal de posar-nos en contacte amb l'ajuntament", explica Carles Pérez, secretari de l'Associació de Veïns de Can Borrell. "El més important d'aquest acte era ajudar a una entitat. Vam triar l'esplai Alb-Bosc perquè volíem fer arribar l'ajuda directament a les famílies i els nens", afegeix Pérez. Des de l'organització es va fer una valoració molt positiva de l'acte: "La veritat és que no ens podem queixar pas de l'acollida que ha tingut, essent un dia difícil com avui amb el partit de futbol, la cosa està anant força bé", asseguren des de Can Borrell.

 

Edicions locals