El Calderí acull les proves del Circuit Juvenil d’Estiu

La Federació Catalana de Tennis  organitza aquest torneig on participen 140 tennistes infantils, cadets i junior d’ambdós sexes. Aquest cap de setmana, el club molletà acollirà les finals del campionat català

Les pistes de tennis del Club de Tennis El Calderí han tornat a ser designades per la Federació Catalana de Tennis per disputar una nova edició del Circuit Juvenil d'Estiu de Catalunya. D'aquesta manera, al llarg d'aquesta setmana es disputaran les rondes eliminatòries, mentre que les finals es jugaran aquest cap de setmana. Així, el campionat va començar amb la disputa de tornejos a les diferents regions de Catalunya i els jugadors amb una puntuació més alta són els que han accedit a les fases finals que es disputen al club molletà. Els tennistes guanyadors aconseguiran al final de l'estiu un màster a un club encara per determinar. En aquest sentit, enguany el Club Tennis Mollet aporta al campionat set jugadors, que tenen davant seu una prova de foc per veure quin és el seu veritable nivell. Cal destacar que no només competeixen jugadors catalans, sinó que també juguen tennistes estrangers que tenen llicència per la Federació Catalana de Tennis.

El director del Club Tennis Mollet, Carles Martínez, valora positivament l'alta participació: "Cada any que passa les inscripcions es disparen més. Fa un any es van inscriure 90 tennistes i enguany ja tenim uns 140. Estem molt contents per com s'està desenvolupant el torneig i esperem poder tenir encara més jugadors l'any 2011".

 

Edicions locals