La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament avaluen l’estat dels projectes en comú

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, visitava aquest dimecres la ciutat per conèixer de prop els projectes que s’han desenvolupat en els darrers mesos amb l’ajuda de la diputació

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, visitava aquest dimecres la ciutat per conèixer de prop els projectes que s'han desenvolupat en els darrers mesos. En aquest sentit, Fogué va mantenir una reunió a porta tancada amb l'alcalde Josep Monràs i després va visitar tres punts de la ciutat: el menhir situat al parc de Can Mulà, les masies de Can Flequer i Can Pantiquet, i el centre de serveis El Lledoner.


D'aquesta manera, el president de la Diputació de Barcelona va poder parlar amb l'alcalde del marc de col·laboració entre les dues entitats així com l'evolució dels projectes en els que participen. Fogué va destacar que en aquests moments la Diputació està compromesa amb tres projectes de la ciutat: la nova comissària, la biblioteca central i el menhir de Mollet i la seva futura ubicació a les masies de Can Pantiquet i Can Flequer.

 

 

Edicions locals