ICV-EUiA fa memòria i recorda els inicis de la lluita per un nou Hospital

L’agrupació molletana va voler recuperar, a pocs dies de la inauguració del nou centre sanitari, els inicis de la reivindicació perquè el nou Hospital fos una realitat

El nou Hospital de Mollet, que s'inaugurarà el proper 18 de juliol, va ser l'eix central de l'acte que organitzava aquest dimecres ICV-EUiA. I és que l'agrupació va voler fer memòria dels inicis d'aquest centre tot recordant la Taula en Defensa de la Sanitat Pública, l'Associació d'Usuaris de la Sanitat de Mollet i Comarca o la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, entre d'altres. "Volíem fer un repàs al que va significar tot aquest moviment i el resultat, per obtenir una millora en la sanitat i reivindicar la construcció d'un nou hospital", apunta Noemí Fernández, portaveu d'ICV-EUiA. Així, amb la presència d'algunes de les persones de la comarca que van formar part d'aquestes entitats, l'agrupació va analitzar la història i el significat que ha tingut aquesta lluita per la ciutat. A més, durant l'acte, es va fer una menció especial a tres persones: Bernabé Soto, Paco Rodríguez i Paco Jiménez.

 

L'acte va tenir lloc finalment al centre cívic Can Pantiquet, tot i que inicialment l'agrupació volia un centre proper al nou Hospital. "La nostra idea era fer la xerrada al centre cívic Can Borrell i després fer una passejada fins al nou Hospital si més no per veure'l des de fora, però aquest dia el centre de Can Borrell estava ocupat", apunta Fernández.

Edicions locals