El CF Mollet UE presenta la plantilla del primer equip per la propera temporada

Els blanc-i-vermells es reforcen amb dues cares noves, mentre que la resta prové del juvenil A. L’equip també ha tingut algunes baixes

El CF Mollet UE ja té pràcticament tancat l'equip que la propera temporada intentarà tornar a lluitar per estar entre els millors conjunts de Preferent. L'entitat que presideix Feliu Tura manté la columna vertebral de l'equip del curs anterior, però fa una aposta ferma i valenta per la cantera del club. En aquest sentit, són sis els futbolistes que deixen el juvenil per unir-se a la disciplina del primer equip. Acompanyants per Albert Garcia, tècnic que l'any passat va dirigir al juvenil A, José Pérez, Toni Ruiz, Jordi Pedrerol, Pablo Llovet, Adán Fernández i Durán pugen de categoria i donen, així, un pas de gegant a la seva carrera esportiva.


D'altra banda, el club molletà també ha volgut incorporar a dos joves jugadors que aportin coses noves a l'equip com són Marcos Guerrero i Cristian Guerrero. El primer prové del juvenil de l'Hospitalet de Llobregat i juga d'extrem dret, mentre que la demarcació de Cristian, ex del Sant Joan de Montcada, és la de migcampista. A falta de concretar els dos últims fitxatges, el primer equip se'n va de vacances fins al 9 d'agost, data en què tornen als entrenaments i comença la pretemporada.

 

Edicions locals