Venir a comprar en autobús a Mollet podria ser gratuït

La Federació d’Associacions de Comerç signarà un acord amb la Autoritat del Transport Metropolità per fer-se càrrec dels bitllets dels clients que utilitzin l’autobús per venir a comprar a la ciutat

La Federació d'Associacions de Comerç de Mollet arribava ara fa uns dies a un acord amb la Autoritat del Transport Metro-polità i Sagalés per facilitar les compres a la ciutat. I és que, segons les negociacions que han mantingut les dues entitats fins al moment, la Federació d'Associacions de Comerç de Mollet es faria càrrec de l'import dels bitllets d'aquelles persones que venen a Mollet en autobús per realitzar les seves compres als establiments de la ciutat. "Presentant els tiquets conforme venen a comprar a Mollet, els clients podran endur-se un tiquet d'anada i tornada, un tiquet que portarà el logotip de Mollet Comerç", explica el president de la federació de comerços, Vicenç Pascual. Així, la iniciativa, vàlida en aquells establiments que formen part de la federació molletana, es posaria en marxa a partir del mes de setembre.


D'altra banda, la Federació d'Associacions de Comerç també hauria arribat a un acord amb els representants del pàrquing que s'està construint al pla de les Pruneres i el que s'inaugurarà properament al nou Hospital per a que aquelles persones que comprin en establiments de la ciutat, que formen part de la federació, puguin aparcar el cotxe gratuïtament en aquest espai.

 

 

Edicions locals