Unes 60 persones participen al sopar d’ICV-EUiA

La trobada va servir per fer balanç d’aquest any. “Quan tornem de vacances al setembre tenim un munt de feina  per fer”, assegura la regidora Noemí Fernàndez

El jardinet del Casal Cultural va ser l'escenari divendres d'un sopar d'ICV-EUiA. En aquest sentit, una seixantena de persones es van reunir per sopar plegades, escoltar una mica de música i fer una valoració global del curs. La regidora d'Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, Noemí Fernández, feia un balanç força positiu del curs: "Tot i que vull ser optimista, el govern de l'Ajuntament no ens ha facilitat gaire la nostra tasca. Tret d'això, nosaltres hem treballat força, hem mantingut reunions amb veïns, ens hem vist amb entitats, hem fet propostes interessant al ple, etc. Per tant, crec que el nostre perfil s'ha vist en la nostra política i en les nostres propostes, tot i que moltes d'aquestes no han reeixit perquè estem a l'oposició".


"Quan tornem de vacances al setembre tenim un munt de feina per fer, com ara acabar el Pla de les Pruneres, participar en la vaga general, aprovar els nous pressupostos i, sobretot, preparar a consciència les eleccions municipals que es celebraran al maig de l'any vinent", afegia Fernández.

 

Edicions locals