L’Associació de Veïns de Plana Lledó organitza un sopar popular per a tots els veïns

El sopar tenia com a objectiu unir els veïns per inaugurar la plaça Cinco Pinos. Així mateix, la entitat també buscava una implicació dels veïns en l’entitat

L'estiu avança i, de la mateixa manera, els diferents barris de la ciutat de Mollet organitzen els seus sopars de germanor entre tots els seus veïns. Aquest cap de setmana arribava el torn del barri de Plana Lledó. Així, l'Associació de Veïns de Plana Lledó va organitzar un sopar popular per a un centenar de persones i veïns del barri. Es van facilitar taules i cadires per a que cada veí portés el seu menjar des de casa per tal de poder gaudir d'un sopar de germanor amb bona companyia i per poder compartir els seus plats entre tots els veïns. "A vegades costa d'unir els veïns. És per això que hem fet aquest sopar per a que tota la gent que vulgui hi participi i també aconseguir que s'impliquin en l'associació ja que és més que fer reunions. També és una forma d'inaugurar com a veïns la plaça Cinco Pinos, que fins ara no havíem pogut", explica la presidenta de l'AV de Plana Lledó, Isabel Santiago.


"És el primer cop que realitzem un acte d'aquest estil i, a més, ho vam haver d'aplaçar, és per això que si aconseguim l'objectiu de les 140 persones serà molt positiu sobretot, estant en període de vacances. També esperem que quedi com un acte implantat entre el veïnat", afegeix Isabel Santiago. A banda d'aquest sopar popular de germanor posteriorment, els assistents també van poder gaudir d'un ball a la mateixa plaça.

 

Edicions locals