L’Associació de Balls de Saló s’acomiada fins al setembre amb un gran ball

Des de l’associació es valora molt positivament tot el que s’ha fet fins les vacances. L’entitat tornarà amb la Festa Major i el ‘Ball de rams’

L'Associació de Balls de Saló tancava la temporada aquest dissabte abans de les vacances. L'entitat ja compta amb un gran nombre d'afiliats amb un total de 580 socis. "El balanç d'aquest període d'abans de les vacances d'estiu és realment molt positiu. Vam tenir una gran sorpresa molt positiva amb el ball que es va organitzar per a la revetlla de San Joan ja que van assistir 400 persones. També estem molt contents de l'acollida que han tingut la resta de balls ja que sempre hem aconseguit omplir el Mercat Vell i el nombre d'assistents sempre s'ha situat en 300 persones", explica el president de l'Associació de Balls de Saló, Gabriel Rey. El president d'aquesta entitat molletana també es mostrava molt satisfet amb l'assoliment dels objectius marcats. "L'objectiu principal de tots els actes i balls que organitzem és aconseguir el ple cada any, i enguany ho estem aconseguint fins ara amb cadascun dels balls que hem organitzant", afegeix Rey.


Per acomiadar la temporada fins a la tornada de les vacances, l'entitat organitzava dissabte un ball, com és ja habitual, al Mercat Vell. L'entitat tornarà per participar dins dels actes de Festa Major com ja és tradicional amb el ‘Ball de rams' i després de cara al setembre amb el ball que realitzarà l'entitat el dia de la Diada de Catalunya i també per a fer la seva ofrena floral.

 

Edicions locals