Ester Astals i Hortènsia Condal, guanyadores del concurs de receptes

Les receptes guanyadores s’inclouran en un llibre que publicarà la Diputació de Barcelona. En total, s’han presentat més d’una vintena de receptes al concurs que s’emmarca en la campanya ‘Del mercat a la

Receptes econòmiques, saludables i amb productes de la terra. Aquests eren els eixos bàsics que havien de complir les receptes que es presentaven al concurs de la Diputació de Barcelona en el marc de la campanya "Del mercat a la taula". En aquest sentit, Ester Astals es va endur el primer premi amb "Pop amb patates i allioli negat". "El preparo algun cop a l'any i em surt molt bé, és una recepta mig inventada tot i que l'allioli ja el feia la meva àvia", explica Astals, que assegura que "experimento a la cuina". Així mateix, Hortènsia Condal es va endur el segon premi, amb una "Coca de recapte". D'altra banda, el concurs també va comptar amb quatre finalistes: Manel Olivé amb "Minestra de verdures de primavera", Pepi Morató amb "Creps amb poma caramelitzada", Yolanda Andero amb "Empanada de boquerons" i Ester Astals amb "Torrada de pa de Gallecs amb tomàquet i rucula".

 

El llibre, que inclourà les dues receptes molletanes, es presentarà el proper mes de gener i comptarà amb totes les receptes guanyadores del concurs. "Aquesta és la segona edició d'aquest concurs que té per objectiu potenciar la cuina amb productes que es poden obtenir al mercat municipal", explica el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Dani Novo, que destaca "la imaginació sobre el cost" de les receptes presentades.

 

Edicions locals