Morats i Torrats no competiran per ser la millor colla

Ambdues entitats han acordat que les proves que es realitzin al llarg de la Festa Major d’enguany no tinguin punts en joc. Aquesta modalitat de competició, però, només serà vàlida en l’edició d’e

Morats i Torrats acordaven ara fa uns dies que les proves que es realitzin al llarg de la Festa Major d'enguany no tinguin punts en joc. Així ho han anunciat en un comunicat conjunt les dues colles tot assegurant que "sí hi haurà proves en les que participarem les dues colles i a les que s'hi podrà afegir tothom que vulgui". I és que després de fets viscuts els darrers mesos i la decisió d'última hora dels Morats de participar en la festa gran del poble, les colles han decidit competir sense punts. "Hi haurà competició però d'una manera diferent a la que ha estat habitual fins ara", expliquen en el comunicat.


Aquesta modalitat de competició, però, només serà vàlida en l'edició d'enguany. "El que passi amb la competició de les colles les properes edicions es decidirà a partir de setembre quan la colla de Morats hagi triat una nova junta", asseguren les colles en el comunicat, tot destacant que "la voluntat de Morats i Torrats és mantenir l'esperit de Festa Major, amb les colles com a eix vertebrador". I és que segons les colles l'objectiu continua sent el mateix: "Els molletans i molletanes s'ho puguin passar d'allò més bé a la nostra festa i gaudir de la mateixa ja sigui amb el mocador torrat o amb el morat".

 

Edicions locals