Emfo lliura diplomes als 221 alumnes que ha format en els darrers sis mesos

Dimecres al matí, l’empresa municipal feina entrega dels diplomes a les persones que han participat en els cursos de formació ocupacional d’aquest semestre. Aquest mes, Emfo iniciarà tres cursos nous per a persones en atur

Més de 200 persones s'han format els darrers sis mesos en els cursos de formació ocupacional que ha portat a terme l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (Emfo). En aquest sentit, Emfo entregava aquest dimecres els diplomes als alumnes que han participat en aquests tallers durant el primer trimestre de l'any. D'aquesta manera, entre febrer i juliol, Emfo ha realitzat més d'una quinzena de cursos, oferint unes 2.000 hores de formació. Així, el lliurament de diplomes va anar a càrrec de l'alcalde Josep Monràs, el regidor de Treball, Rafael Cabanilla, i la gerent d'Emfo, Maria-Nadal Sau.


D'altra banda, el Servei de Formació d'Emfo enceta aquest mes tres nous cursos per a la formació d'aquelles persones que es troben en atur. D'aquesta manera, el primer curs està relacionat amb el món de l'informàtica, l'ofimàtica i Internet bàsic. Així mateix, també se'n realitzarà un de tècniques administratives d'aprovisionaments, i un altre d'auxiliar d'infermeria en geriatria. I és que Emfo ha posat en marxa, des del passat mes de maig, un total de tretze cursos per a persones en atur, que suposen un total de 1545 hores de formació i als que han pogut accedir 216 persones de les 1428 que els van sol·licitar. Així, des del mes de setembre i fins al desembre, Emfo encetarà 15 cursos més de formació en els camps administratiu, informàtic, d'anglès, de geriatria i d'energia solar. Per accedir, aquelles persones interessades hauran de realitzar una prova amb l'objectiu d'assegurar que el nivell d'entrada és òptim per tal d'assolir el curs.

 

Edicions locals