L’IES Gallecs col·labora amb la llar d’Amics de Mantay

El centre educatiu destina un 0,7% del seu pressupost a projectes solidaris. Enguany, per segon any, l’institut dedicarà una part d’aquests recursos a l’entitat molletana

L'IES Gallecs col·laborarà, un any més, amb Amics de Mantay. I és que aquest centre educatiu destina un 0,7% del seu pressupost a projectes solidaris, entre els que es troba la proposta de l'entitat molletana per ajudar a Mantay. En aquest sentit, Amics de Mantay destinarà aquests recursos a consolidar l'alimentació a la llar d'acollida. "La vinculació amb l'IES Gallecs va sorgir després de que el centre es possés en contacte amb nosaltres perquè estaven molt interessats en les associacions solidàries de Mollet que tinguin una relació amb el Tercer Món", explica la presidenta d'Amics de Mantay, Anna Jiménez, "La nostra relació es centra sobretot amb els professors del cicle d'integració social, realitzem xerrades al centre destinades als estudiants d'aquest grau superior i també tutoritzem pràctiques dels seus alumnes de segon", afegeix Jiménez.


D'altra banda, Amics de Mantay ha presentat dos projectes de col·laboració a l'Ajuntament de Mollet, entre el que es troba l'ampliació de la llar d'acollida amb un segon pis. "Les instal·lacions actuals només ens permeten atendre dotze mares amb els seus respectius fills, i amb aquest projecte podríem augmentar el nombre amb quatre mares més i els seus fills", assegura Jiménez. Així mateix, l'entitat també ha presentat al consistori molletà un projecte de sensibilització, conjuntament amb l'IES Gallecs. "El projecte es basaria en realitzar una exposició amb una sèrie de panells on es mostraran diferents fotografies i una explicació del que es realitza a l'associació", afegeix la presidenta de l'entitat.

L’Associació Solidària ‘Amics de Mantay’ va néixer amb l’objectiu de crear un vincle de col·laboració amb la llar d’acollida per a mares adolescents Mantay que es troben a Cuzco, al Perú.

 

Edicions locals