José i Maria encapçalen la llista dels noms més freqüents a la ciutat

 Així ho mostra l’anuari estadístic d’aquest 2010 que ara fa uns dies presentava l’Ajuntament de Mollet, realitzat arran del Padró Municipal d’Habitants a u de gener de 2010

Maria i José es presenten com els noms més freqüents de la ciutat situats al capdavant de la llista. Així ho mostra l'anuari estadístic d'aquest 2010 que ara fa uns dies presentava l'Ajuntament de Mollet, realitzat arran del Padró Municipal d'Habitants a u de gener de 2010. Així, a la ciutat hi ha, actualment, 1.118 ‘Maries' i 1.534 ‘Josés'. De la mateixa manera que l'any anterior, Montserrat, Carmen i Josefa es troben en les posicions més altes pel que fa a les noies. En aquest sentit, en relació als noms més freqüents per a nois, Antonio, que ha perdut el primer lloc a favor de José, Francisco i Manuel, també es troben entre els llocs més alts en la taula.

 

D'altra banda, els noms menys comuns entre les noies són Judit, Maria Jesús i Carolina, que per poc superen la centena de persones, i en el cas masculí, Julian, Mario i Gabriel són els noms menys usats, tot i que també superen el centenar. Garcia i López continuen sent els cognoms més freqüents de la ciutat entre els molletans. En referència als nadons, Carla, Lucia, Marc i Alex són els noms més repetits.

 

Edicions locals