Més d’un centenar de persones treballaran a l’Ajuntament en el marc del Projecte Impuls Treball

Les persones seleccionades treballaran en el camp de l’eficiència energètica i les energies renovables, en tecnologies de la informació i la comunicació, i en rehabilitació d’habitatges, edificis i equipament

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, donava aquest matí la benvinguda a les 113 persones que, des d'ahir, compten amb un contracte laboral a l'Ajuntament de la ciutat en el marc del Projecte Impuls Treball (Pla Extraordinari d'Ocupació Local). D'aquesta manera, les persones seleccionades, entre les 500 que optaven a formar part d'aquesta iniciativa, treballaran en el camp de l'eficiència energètica i les energies renovables, en tecnologies de la informació i la comunicació, i en rehabilitació d'habitatges, edificis i equipaments de titularitat o ús públic. En aquest sentit, Monràs ha encoratjat als presents a "aprofitar aquesta oportunitat" i a ser "conscients de l'esforç que han fet les administracions per tirar endavant el projecte".


El projecte està impulsat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Mollet en el marc de l'actual situació de crisi com una mesura per millorar la situació de les persones en situació d'atur. D'aquesta manera, el centenar de persones treballaran durant sis mesos en diferents sectors "segons els perfils i l'experiència" que tenen, segons Monràs. Aquest és el cas de la Rosa i Isabel que es mostren il·lusionades amb aquesta oportunitat. "Fa un any i mig que estic parada i veig aquesta oportunitat amb esperança", apunta la Rosa. Així mateix, la Isabel assegura que "no he trobat feina en el meu camp però tinc ganes de treballar i quan em van donar aquesta oportunitat vaig acceptar, estic molt contenta".


Així, amb la finalitat de fomentar l'ocupabilitat de les persones treballadores en situació d'atur i millorar la seva capacitat d'adaptació al canvi, ahir començava aquesta nova experiència, promoguda per Emfo, on es prioritza a aquelles persones aturades que n reben una prestació d'atur o que estiguin a punt d'esgotar-la..

 

 

Edicions locals