El pàrquing de les Pruneres serà gratuït durant 10 dies

Divendres s'obrirà el nou aparcament, que durant el mes de juliol realitzarà una jornada de portes obertes. A l’agost, però, el pàrquing ja serà de pagament tot i que comptarà amb bonificacions per a a

El nou aparcament del parc de les Pruneres obrirà d'aquí a uns dies. A partir de divendres, el pàrquing estarà obert a tots els ciutadans de forma gratuïta en una jornada de portes obertes que durarà deu dies amb l'objectiu de que "la gent es faci seu l'aparcament", segons l'alcalde Josep Monràs. Tot i això, dimecres ja podran començar a aparcar els veïns de La Pau, ja que aquest carrer restarà tallat per convertir-se en zona de vianants. A partir de l'u d'agost, però, ja s'haurà de pagar per poder estacionar tot i que hi haurà bonificacions per als pares dels alumnes de les escoles de l'entorn i per a les persones que vinguin a comprar a Mollet. L'aparcament estarà obert les 24 hores, i compta amb 517 places, 6 per a persones amb mobilitat reduïda i 17 per a motos. A més, el pàrquing compta amb un sistema de llums leds que comporten un estalvi. "Hi ha pocs aparcaments amb un sistema d'aquestes característiques", apuntava Monràs, que també va destacar que la il·luminació als accessos del pàrquing funcionen per sensors. Així mateix, el sistema de recollida d'aigües ja està instal•lat, unes aigües que es reaprofitaran pel reg del parc un cop aquest estigui finalitzat.


D'altra banda, els treballs per urbanitzar l'entorn del parc de les Pruneres també han començat. D'aquesta manera, des d'aquesta setmana el carrer La Pau està tallat per convertir-lo en zona de vianants i, a partir del 13 de setembre, es tallarà el carrer Anselm Clavé per poder finalitzar els treballs. A més, a davant de l'entrada de l'aparcament a la rambla Pompeu Fabra es farà una rotonda.

 

Edicions locals