Els Castellers de Mollet cerquen la imatge del cartell de la diada de la colla

L’agrupació ha obert un concurs per donar a conèixer l’entitat i el món dels castells. Així, les propostes que es presentin han d’estar relacionades amb el món casteller i els 18 anys de la colla

La Diada dels Castellers de Mollet ja és a prop. I és per aquest motiu que la colla de la ciutat ha engegat un concurs de cartells per trobar la imatge d'aquesta tradicional festa. D'aquesta manera, l'actual junta busca donar a conèixer la colla i el món dels castellers, però també fomentar la participació i crear nous vincles en la comunitat. Així, els Castellers demanen en les bases del concurs que el cartell tingui relació amb aquest món i els 18 anys de la colla.

Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web de l'entitat. En el certamen hi poden participar totes les persones majors de 15 anys, que poden presentar les seves propostes, on ha d'aparèixer el color verd de la colla, al centre cívic l'Era abans del 5 d'octubre. La celebració de la diada tindrà lloc entre el 29 i el 31 d'octubre.

 

Edicions locals