‘The Science of Fake’ , nova intervenció de l’Aparador del Museu Joan Abelló

De la mà d’Alba Mayol arriba la segona intervenció del cicle ‘De com convertir un museu en arena’ . La mostra es podrà veure fins al 8 d'octubre

L'Aparador del Museu Abelló ja acull la segona intervenció del cicle ‘De com convertir un museu en arena', a càrrec d'Oriol Fontdevila. En aquest sentit, ‘The Science of Fake' (la ciència de la impostura) és una proposta d'Alba Mayol on l'artista es planteja un acte de desafiament del límit del museu mitjançant la seva utilització com a element per a narrar vivències de la quotidianitat de les persones. De fet, aquesta segona intervenció vol centrar l'atenció del públic en el conjunt de procediments i normes que fan que un element pugui esdevenir artístic alhora que fa referència a la pràctica artística com una ciència de l'engany.


A l'hora de realitzar ‘The Science of Fake', l'artista va posar en marxa un taller en el que es va proposar a tots aquells que hi van participar considerar el museu en relació a la vida quotidiana. D'una banda, se'ls va equipar amb un kit de "post-its" per recórrer el museu de dalt a baix i dissenyar un sistema propi de cartel•les amb la idea de confeccionar un sistema interpretatiu de l'art a partir de la seva experiència personal. D'altra banda, també se'ls va convidar a introduir elements del seu propi àmbit privat dins del museu.

 

Edicions locals