Arriben a la ciutat les primeres activitats de la Festa Major

La colla torrada enceta els actes del programa de Festa Major amb el concurs de curts Torrats. La temàtica dels curts ha de girar entorn la Festa Major i alguna de les seves diferents vessants

Malgrat que el tret de sortida oficial a la Festa Major no arribarà fins al proper dissabte, amb el pregó de "El Sevilla", aquesta nit arriben a la ciutat les primeres activitats de Festa Major de la mà de la mà de l'escamot torrat "Hostel People". Així, a partir de les 21 hores, es realitzarà un visionat dels diferents films presentats al certamen. L'acte, que tindrà lloc al Mercat Vell, consisteix en la presentació d'un curt realitzat per cadascun dels diferents clans que formen la colla dels Torrats. La temàtica dels curts ha de girar entorn la Festa Major i alguna de les seves diferents vessants, i la seva durada màxima no pot superar els cinc minuts. Un cop s'hagi fet el visionat, s'escollirà un dels diferents curts presentats a concurs com el guanyador d'aquesta edició de 2010.


Aquest concurs que va néixer durant la Festa Major de l'any 2009 ja s'ha consolidat com un dels actes de la colla dels Torrats i celebra enguany la seva segona edició. La festa continuarà dijous amb un seguit de diferents activitats organitzades per les dues colles de la ciutat, Morats i Torrats.

 

Edicions locals