Nou concurs de fotografia instantània de Festa Major

La fotografia ha de plasmar un moment natural i espontani de la Festa Major d’enguany. Els participants podran enviar el nombre de fotografies que convingui, sempre que sigui en format digital i sense cap retoc fotogràfic

Un any més arriba a la ciutat el concurs de fotografia instantània de Festa Major. El concurs, seguint la dinàmica dels anys anteriors, donarà el premi a la fotografia que aconsegueixi captar un moment natural i no planificat de la Festa Major. En aquest sentit, el certamen està obert a tots els públics atès que el jurat no valorarà tant els elements més tècnics de la fotografia sinó que sigui una captació d'un moment de la festa d'estiu ple d'espontaneïtat. La temàtica de la fotografia ha de fer referència a la Festa Major 2010, indiferentment del moment o l'acte escollit, sempre que es respecti la intimitat d'aquelles persones que puguin sortir plasmades a la imatge.


Els participants podran enviar el nombre de fotografies que convingui, sempre que sigui en format digital i sense cap retoc fotogràfic. L'eina emprada per a captar les diferents imatges és indiferent sempre i quan la imatge estigui revelada i/o escanejada per tal de poder-la rebre a través de l'adreça electrònica: [email protected] La data límit per a que els participants presentin les seves fotografies a concurs és el 25 d'agost. El premi pel guanyador serà un val de compra al Mercat Municipal valorat en 100 euros.

 

Edicions locals