El Club Social La Llum clou el curs amb una festa a l’Era

Dimecres els usuaris del Club Social La Llum realitzaven una festa de cloenda del curs actual. Durant la jornada hi va haver música, ball, acudits i el tradicional concurs de pastissos

El centre cívic l'Era va acollir aquest dimecres una gran festa de la mà del Club Social La Llum. I és que, com és habitual per aquestes dates, els usuaris de l'entitat participen en un acte per cloure el curs abans de les vacances d'estiu. En aquesta ocasió, la festa va començar amb l'actuació del grup d'anglès i la cançó "Every breath you take". L'actuació d'aquest grup va anar seguida d'una actuació de balls de saló a càrrec del grup de Montcada. I és que la música va tenir un paper principal al llarg de la diada. D'aquesta manera, Rober i Antonio Sánchez van presentar "Por la boca muere el pez" i, després de l'explicació d'uns acudits, va arribar l'hora de l'actuació de Dani Barrientos i la seva banda. L'acte va cloure amb el tradicional concurs de pastissos, que els usuaris del centre realitzen cada any.


L'Associació de Familiars de Malalts Mentals va néixer l'any 1997 gràcies a la FECAFAMM i el Centre de Salut Mental. Arrel del naixement de l'associació, diversos pares van decidir posar en marxa un club social, moment en que comença el projecte de La Llum.

 

Edicions locals