MiT de les colles amb aires punk i rock

‘Benito Kamelas’, ‘Iros todos a tomar por culo’ i els ‘Innombrables’ són els caps de cartell de la MiT més rockera de totes

Divendres continuen les activitats de Festa Major prèvies a l'inici oficial de festa amb els concerts joves de la mà de les colles de Morats i Torrats. I és que a les deu de la nit al parc de Can Mulà arriba, com ja és tradicional, la MiT de les colles. Una nit en que les colles dinamitzadores de Festa Major obliden les seves rivalitats i s'uneixen en una nit de gresca i diversió, aquest any, amb un cert regust de rock. Desprès de dos anys amb música més rumbera, les colles han optat per portar una nit molt més "rockera" per la Festa Major d'enguany per tal d'atreure també altres tipus de públic i intentar cobrir els gustos de tothom. Així, els encarregats d'engrescar el jovent seran els grups "Benito Kamelas", i els grups de versions "Iros todos a tomar por culo", que fan un tribut al conegut grup de rock "Extremoduro", i "Los Innombrables".


D'altra banda, per atreure i engrescar un major nombre de gent, la colla dels Torrats realitzarà una invocació prèvia al Moll Fer a les 21.30 hores a Can Gomà des d'on faran una cercavila fins al parc de Can Mulà, moment en el qual es donarà el tret de sortida al primer dels tres concerts que tindran lloc durant aquesta ‘MiT'.

 

Edicions locals