Hotel Cochambre i Esbart Dansaire preparen una nit de dilluns plena de música i dansa

Els diners que es recullin de l’entrada de l’espectacle de l’Esbart Dansaire a l’envelat es destinaran al banc d’aliments de la ciutat

La nit de dilluns arriba carregada de música i dansa. I és que al parc de Can Mulà dins el marc dels concerts joves tindrà lloc l'actuació del grup ‘Hotel Cochambre' que portaran a la ciutat el seu ‘Cucaracha Tour'. "El Cucaracha Tour és l'espectacle que sempre fem a l'estiu i que cada any l'anem modificant sense deixar les cançons més emblemàtiques del grup que no les podem treure perquè sinó hi hauria una revolta popular", explica un dels membres del grup, Josito. ‘Hotel Cochambre' és un grup de versions que fa una proposta musical on barreja la música i l'humor més improvisat: "Dins d'un guió també hi ha part d'humor improvisat, que li dóna aquest toc de frescura", afegeix un dels components del grup. Un espectacle divertit i dinàmic que augura més d'una sorpresa i que tindrà lloc a un quart d'una de la nit al parc de Can Mulà.


D'altra banda, ‘l'Esbart Dansaire de Mollet serà l'encarregat de l'espectacle de l'envelat d'aquesta Festa Major. El grup de dansa molletà presentarà el seu espectacle "Un país de festa" a les 22.30 hores a l'envelat. El preu de l'entrada a l'espectacle serà d'un euro. Tots els diners que es recaptin amb l'entrada a l'espectacle de l'Esbart es donarà al banc d'aliments de la ciutat.

 

Edicions locals