La Festa Major de 2010 viu les seves darreres hores

El Ball del Fanalet serà l’encarregat de tancar la festa un any més, tot i que no formarà part de les proves de Morats i Torrats

La Festa Major de la ciutat viu les seves últimes hores abans d'acomiadar-se fins l'any que ve. Els grans protagonistes d'aquest fi de festa seran, un any més, el Castell de focs i el Ball del Fanalet que, a diferència d'altres anys, no puntuarà desprès de la decisió que van prendre les colles de Morats i Torrats de no competir durant aquesta Festa Major 2010. Per a fer un èxit de la participació del Ball del Fanalet, les colles de Morats i Torrats han organitzat diferents actes per a captar un major nombre de públic. Per una banda, la colla dels Torrats organitzarà la segona subhasta de nois solters, on les noies podran jugar-se un nombre de fins a quinze "xupitos" per aconseguir aquell noi que els hi agradi. Per la seva banda, la colla dels Morats també aporta una novetat per captar públic per al fanalet. La proposta de la colla morada són les ‘Cites a cegues', un acte que consistirà en realitzar diferents cites amb els ulls tapats fins que es produeixi una coincidència entre dues persones que, en tal cas, formarien parella per al Ball del Fanalet.


Abans del Ball del Fanalet, però, tindrà lloc a les 22 hores nit al parc de Ca l'Estrada el Castell de Focs de la mà de Pirotècnia Igual. El ball del Fanalet s'iniciarà a la una de la nit de la mà de l'Orquestra Meravella que també serà l'encarrega de posar la música al ball de fi de festa. Un cop finalitzada la nit, els molletans i molletanes hauran d'acomiadar la Festa Major fins l'any que ve. Tot i així, dissabte 28 d'agost tindran lloc els partits entre les colles de Morats i Torrats i la Capvuitada d'enguany.

 

Edicions locals