El nou Hospital de Mollet, ple de gom a gom en la jornada de portes obertes

En aquesta diada, els ciutadans van poder conèixer les instal·lacions del nou equipament sanitari de la ciutat. “Molt abans d’obrir ja hi havia gent esperant per entrar i veure en persona tot allò que ha pogut veure en els

Dissabte el nou Hospital de Mollet obria de nou les seves portes per acollir la visita de futurs usuaris. I és que des del centre sanitari es va organitzar una visita guiada per a que els ciutadans de Mollet puguin conèixer les noves instal·lacions més a prop i en profunditat. Així, totes aquelles persones que s'hi van apropar van poder realitzar un recorregut de 20 minuts pel nou Hospital de Mollet i visitar la unitat d'hospitalització de ginecologia i obstetrícia, les sales de visita, l'àrea d'observació i les sales d'exploració d'urgències així com la cafeteria. L'alcalde de la ciutat i president del Consorci Sanitari de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va donar la benvinguda als visitants en persona i els va animar a fer la visita al nou Hospital de la ciutat. "L'experiència de la inauguració d'altres hospitals ha demostrat que la gent vol conèixer les noves instal·lacions de més a prop", explica l'alcalde de la ciutat Josep Monràs, i afegia: "Realitzar la visita a l'hospital quan aquest ja es trobés en funcionament podia crear una problemàtica i incomoditat als treballadors i als usuaris, és per això que vam decidir de fer-ho abans per a que la gent pogués gaudir de la visita a les instal·lacions amb tota la tranquil·litat".


Les portes obertes van despertar molt d'interès entre els ciutadans, alguns dels quals esperaven des de les primeres hores del matí per ser els primers en entrar en el nou centre. "Molt abans d'obrir ja hi havia gent esperant per entrar i veure en persona tot allò que ha pogut veure en els mitjans de comunicació", assegura Josep Monràs.

 

Edicions locals