Álvaro Bueno i Cristina Mayorova, campions de Catalunya en categoria benjamí

L’únic tennista molletà, Roger Torrents, no va poder superar la primera fase del torneig. El torneig estiuenc, celebrat a El Calderí, ha aplegat a més de cent tennistes catalans

Els tennistes Álvaro Bueno, del Reial Club Tennis de Barcelona, i Cristina Mayorova, del Club Tennis Laietà, són els nous campions de Catalunya en categoria benjamí (8-10 anys). El torneig estiuenc, celebrat a El Calderí, ha aplegat a més de cent tennistes catalans durant sis dies i ha comptat amb la presència de figures destacades d'aquest esport, com ara el president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols i Bordas. D'aquesta manera, el barceloní Bueno s'ha imposat a la final a Nil Giraldez per 6-4 i 6-0. A l'apartat femení, la lleidetana Cristina Mayorova ha derrotat, després de més de tres hores de partit, a Laura López per 6-1, 3-6 i 7-3. Així mateix, l'únic jugador del Club Tennis Mollet, Roger Torrentsno ha pogut superar la primera ronda del torneig, tot i que no ha perdut la cara al partit en cap moment.


El director de l'Escola del Club Tennis Mollet, Vladimir Arapovc, ressalta el talent dels joves tennistes: "Aquests nois són com professionals en miniatura. Tenen els cops tècnics molt ben treballats i el seu nivell és altíssim. Et diverteixes veient-los jugar". A més, Arapovc destaca la importància que té pel club albergar aquest tipus de tornejos: "Per nosaltres és un plaer acollir campionats d'aquestes característiques i tenir a les nostres instal·lacions als millors jugadors de Catalunya".

 

Edicions locals