Els socialistes molletans surten al carrer per explicar els seus projectes

Dissabte es va celebrar a tota Catalunya una nova edició del Dissabte Roig, on els socialistes van sortir al carrer per parlar dels avenços més importants del govern Montilla

Dissabte al matí, la ronda dels Pinetons de la ciutat albergava dues paradetes del partit polític PSC. Coincidint amb les portes obertes del nou hospital, els socialistes van celebrar una nova edició del Dissabte Roig, on van parlar dels fets i avenços més destacats del govern de Montilla a Mollet. El més important d'aquests projectes, segons els socialistes, és el finançament i recolzament a l'Hospital, inaugurat recentment pel president de la Generalitat. A més, l'actual govern també ha ajudat a El Lledoner, els nous centres escolars i escola bressol. La regidora de Servei Social i Gent Gran, Anna María Díaz, destacava la feina feta pel govern de Montilla a Mollet: "Hem fet coses molt bones i creiem que aquest és el camí pel futur. Tot i que la ciutat no té masses vies per continuar desenvolupant-se, la nostra intenció és seguir creixent i millorant els serveis i les prestacions de Mollet".


D'altra banda, els socialistes expliquen que els principals projectes de cara al futur són la inauguració de l'institut de discapacitats i un centre de dia a la Vinyota, arreglar el terreny de la Comissaria de Policia, la construcció d'habitatges per a gent gran i per a joves i un casal obert. A més, el grup també aposta per desenvolupar la zona del Calderí. Així mateix, el PSC afirmar que la infraestructura més important pels propers anys a nivell comarcal és el soterrament de la via del tren.

 

Edicions locals