‘Mollet a mà’ publica una edició especial de Festa Major

En aquesta revista podràs trobar la programació íntegre de tota la festa així com la informació necessària per gaudir d’aquests dies d’estiu a la ciutat

L'agost ja ha arribat i, com és habitual per aquestes dates, "Mollet a mà" publica una edició especial dedicada a la Festa Major. Així, avui podràs trobar als punts habituals aquesta revista estiuenca. En aquest sentit, en l'edició especial de "Mollet a mà" podràs trobar la programació íntegre de tota la festa així com la informació necessària per gaudir de l'estiu a la ciutat. Entrevistes amb els protagonistes de la Festa Major, com moure's per la ciutat aquests dies i el disseny del cartell d'enguany són alguns dels continguts que podràs revisar en aquest especial. Però, a més, "Mollet a mà" ha preparat en aquesta edició un seguit de consells per a l'estiu, com ara com evitar les cremades del sol o la seguretat en les vacances, així com algunes rutes per gaudir del mes d'agost a la ciutat i les darreres novetats literàries.


D'aquesta manera, aquest serà l'únic exemplar que la publicació realitzarà al mes d'agost. "Mollet a mà" tornarà puntualment el primer divendres del mes de setembre amb tota la informació de Mollet.

 

Edicions locals