L’obertura del nou Hospital posa en marxa un pla de mobilitat

S’introdueixen noves parades a tres línies ja existents, es potencia la correspondència de quatre línies interurbanes i, a partir de setembre, es crearan tres noves línies directes

La posada en funcionament del nou Hospital de Mollet ha potenciat la creació d'un Pla de Mobilitat per garantir l'accés al centre sanitari situat a la ronda dels Pinetons. D'aquesta manera, segons explica el director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, des de fa uns dies s'han introduït noves parades i modificat el recorregut de tres línies: el servei urbà de Mollet (amb una nova parada al carrer Santa Perpètua), la línia Barcelona - Montcada - La Llagosta - Mollet (on el recorregut s'allarga fins arribar al nou centre) i la línia Badalona - Sant Fost - Mollet -Santa Perpètua - Sabadell (que també inclou una nova parada a l'Hospital).


Aquestes, però, no són les úniques línies que es veuran alterades per la posada en funcionament del nou centre. Així, s'ha potenciat la correspondència d'altres línies interurbanes, tot i que s'haurà de fer transbord per arribar al centre. Es tracta de les línies Santa Maria de Martorelles - Martorelles - Mollet (amb parada a l'estació Mollet - Sant Fost); el servei urbà Sant Fost - Mollet (amb parada a l'estació Mollet - Sant Fost); la línia Riells - Lliçà de Vall - Parets - Mollet (transbord a l'avinguda Gaudí); i la línia Granollers - Lliçà de Vall - Parets - Mollet (transbord a l'avinguda Gaudí).


Finalment, el Pla de Mobilitat inclou la creació de tres noves línies a partir del mes de setembre: Parets - Hospital de Mollet, Santa Perpètua - Hospital de Mollet, i Caldes - Palau-solità i Plegamans - Hospital de Mollet.


Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla de transports de viatgers de Catalunya 2008-2012, que té per objectiu potenciar l'ús dels transport públic i millorar l'oferta de serveis per cobrir les necessitats de mobilitat sostenible. El cost del pla volta els 300.000 euros.

 

Edicions locals