El Complex Esportiu de Ca n’Arimon, en obres per millorar les seves instal·lacions

El Complex Esportiu Municipal de Ca n’Arimon  està de reformes. Ara fa uns dies, s’iniciaven les obres per millorar les instal·lacions del centre

El Complex Esportiu Municipal de Ca n’Arimon  està de reformes. Ara fa uns dies, s’iniciaven les obres per millorar les instal·lacions del centre. En concret, el projecte inclou la modernització dels espais de la sala de fitness i els estudis d’activitats dirigides. D’aquesta manera, la planta 0 acollirà la nova sala de fitness i la planta -1 serà la seu dels estudis d’activitats dirigides. Així mateix, també es col·locaran nous paviments i entarimats de fusta, es millorarà la ventilació i climatització de l’espai i s’actualitzaran els sistemes audiovisuals.


Segons l’Ajuntament, l’objectiu d’aquestes obres, amb un cost de 155.000 eruos, és “optimitzar l’espai disponible per fer front a les noves tendències d’usos i modalitats i millorar la qualitat del servei esportiu”. Tot i les obres, que finalitzaran la primera setmana de setembre, el complex esportiu romandrà obert al públic i l’activitat habitual continuarà al llarg del mes d’agost.

Edicions locals